Krever innlogging: Valgfri innlogging til: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}

*Epostadressen er ikke registrert

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre til skjemaet

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

Søknad om skjenkebevilling for enkeltanledning (Ambulerende skjenkebevilling)

Bevillingstype
<p>Ambulerende bevilling gis til sluttet lag, eksempelvis bryllup, bursdagsfester og lignende, der man har en fastsatt gjesteliste på forhånd.&nbsp; </p><p>For arrangement som går over en eller flere dager, men som er åpen for publikum, og der gjestelisten ikke er kjent på forhånd, må man søke alminnelig bevilling for enkeltarrangement. Eksempler på arrangement: konserter, festivaler og lignende. </p><p>Innehaver av ordinær skjenkebevilling kan også søke om utvidelse av bevilling for en enkelt anledning dersom arrangement skal holdes i umiddelbar tilknytning til skjenkestedet (eks. telt utenfor). </p>

Etter 20 minutt uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.

ASP.NET_SessionId:Brukes av ASP.NET for å identifisere hver enkelt bruker.
_ga:Brukes av Google Analytics for å skille hver enkelt bruker.